Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Oferta z USA
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
tomaszewski
Dziendobry, potszebujemy programatora w PHP ktury by mugl zbudowac "Shopping Cart" do tej strony dla naszego klienta: http://www.itomek.com/client/rep/

Programator ktury sie sprawi dostanie wiecej ofert od nas w czasie. Poszukujemy kogos profesionalnego kto sie zna na PHP. Jezyki XHTML, JavaScript, CSS sa plusem, Flash i ActionScript sa wielkim plusem.

Prosze sie zglosic na forum i napisac email do support@itomek.com razem z CV.

iTomek.com
tomaszewski
Jest potszebna osoba aby wykonac "Shopping Cart" na odpowiedniej stronie internetowej. Robota placi PLN 1,500. Prosze prywatna wiadomosc jak masz ochote cos takiego wykonac w PHP.

O mnie:

Pszepraszam za moje bez nadziejne pismo po Polsku. Skonczylem tylko pierwsza klase w Polsce i jusz mieszkam w stanach kupe lat, takze moja gramatyka nie jest najlepsza. Mam swuj rosnacy biznes w USA i potszebuje ludzi ktuzy pisza w PHP. Mowje perfekt po Polsku i po Angjelsku, ale jako o pismo po Polsku to jest maly problemik, takze jeszcze raz pszepraszam.

Po za tym, prosze mi wyslac prywatna wiadomosc przez forum i wtedy mozemy pogadac. Inne roboty benda tez, ale wszystko po koleji.

To niejest zart, raczej oferta na okzaje... dziekuje.

- Tomek
Cienki1980
Połączyłem posty autora z dwóch założonych tematów i zostawiłem na forum tam gdzie bardziej pasuje.

Autor podał sposoby kontaktu więc zainteresowanych proszę o korzystanie z nich.

Temat zamykam żeby uniknąć zbędnych komentarzy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.