tomaszewski
26.09.2007, 19:17:48
Dziendobry, potszebujemy programatora w PHP ktury by mugl zbudowac "Shopping Cart" do tej strony dla naszego klienta:
http://www.itomek.com/client/rep/Programator ktury sie sprawi dostanie wiecej ofert od nas w czasie. Poszukujemy kogos profesionalnego kto sie zna na PHP. Jezyki XHTML, JavaScript, CSS sa plusem, Flash i ActionScript sa wielkim plusem.
Prosze sie zglosic na forum i napisac email do
support@itomek.com razem z CV.
iTomek.com
tomaszewski
26.09.2007, 21:53:32
Jest potszebna osoba aby wykonac "Shopping Cart" na odpowiedniej stronie internetowej. Robota placi PLN 1,500. Prosze prywatna wiadomosc jak masz ochote cos takiego wykonac w PHP.
O mnie:
Pszepraszam za moje bez nadziejne pismo po Polsku. Skonczylem tylko pierwsza klase w Polsce i jusz mieszkam w stanach kupe lat, takze moja gramatyka nie jest najlepsza. Mam swuj rosnacy biznes w USA i potszebuje ludzi ktuzy pisza w PHP. Mowje perfekt po Polsku i po Angjelsku, ale jako o pismo po Polsku to jest maly problemik, takze jeszcze raz pszepraszam.
Po za tym, prosze mi wyslac prywatna wiadomosc przez forum i wtedy mozemy pogadac. Inne roboty benda tez, ale wszystko po koleji.
To niejest zart, raczej oferta na okzaje... dziekuje.
- Tomek
Cienki1980
27.09.2007, 06:53:41
Połączyłem posty autora z dwóch założonych tematów i zostawiłem na forum tam gdzie bardziej pasuje.
Autor podał sposoby kontaktu więc zainteresowanych proszę o korzystanie z nich.
Temat zamykam żeby uniknąć zbędnych komentarzy.