![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziendobry, potszebujemy programatora w PHP ktury by mugl zbudowac "Shopping Cart" do tej strony dla naszego klienta: http://www.itomek.com/client/rep/
Programator ktury sie sprawi dostanie wiecej ofert od nas w czasie. Poszukujemy kogos profesionalnego kto sie zna na PHP. Jezyki XHTML, JavaScript, CSS sa plusem, Flash i ActionScript sa wielkim plusem. Prosze sie zglosic na forum i napisac email do support@itomek.com razem z CV. iTomek.com |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest potszebna osoba aby wykonac "Shopping Cart" na odpowiedniej stronie internetowej. Robota placi PLN 1,500. Prosze prywatna wiadomosc jak masz ochote cos takiego wykonac w PHP.
O mnie: Pszepraszam za moje bez nadziejne pismo po Polsku. Skonczylem tylko pierwsza klase w Polsce i jusz mieszkam w stanach kupe lat, takze moja gramatyka nie jest najlepsza. Mam swuj rosnacy biznes w USA i potszebuje ludzi ktuzy pisza w PHP. Mowje perfekt po Polsku i po Angjelsku, ale jako o pismo po Polsku to jest maly problemik, takze jeszcze raz pszepraszam. Po za tym, prosze mi wyslac prywatna wiadomosc przez forum i wtedy mozemy pogadac. Inne roboty benda tez, ale wszystko po koleji. To niejest zart, raczej oferta na okzaje... dziekuje. - Tomek |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Połączyłem posty autora z dwóch założonych tematów i zostawiłem na forum tam gdzie bardziej pasuje.
Autor podał sposoby kontaktu więc zainteresowanych proszę o korzystanie z nich. Temat zamykam żeby uniknąć zbędnych komentarzy. -------------------- 404
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:00 |