Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: forum php.pl - propozycje
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Stron: 1, 2
Bakus
Ja mam mozillę 1.5, a ty?
Nie powinieneś jej aktualizować?
Cudi
Może to polacy coś przekombinowali, bo to moje to MozillaPL winksmiley.jpg Może specjalnie uwzieli sie na ten minusik ? tongue.gif Zresztą jak każdy genialny pomysł scannera, u mnie sie nie sprawdza winksmiley.jpg
Bakus
Akuratnie, to był mój pomysł i to od dawna... scanner mnie tylko poparł
A do do UA: mam też MozillęPL...
Może coś nie tak jest z twoją konfiguracją...
Cudi
Bakus: marudzisz tongue.gif
Z moją konfiguracją raczej wszystko ok, w sumie to nic nie zmieniałem żeby nie zepsuć. Mnie ten minusik nie przeszkadza, i tak będe używał tylko plusika winksmiley.jpg Skoro to wyjątek występujący tylko u mnie to nie ma sie czym przejmować.

Ps.
W takich momentach brakuje mi irc.php.pl... sad.gif
rzseattle
Mi minusik tez nie chodzi. Przegladaraka firebird 0.7.

W sumie mi to nie przeszkadza ale zeby cudi nie czul sie osamotniony winksmiley.jpg.
wojtek
Hm.. Ja mam firebirda 0.7 i mi minusik dziala ;) Co prawda trzeba kliknac dwa razy, ale w koncu textarea sie zmniejsza do 'normalnych' rozmiarow.

(a teraz nawet za pierwszym razem za dzialalo).
rzseattle
Cytat
Hm.. Ja mam firebirda 0.7 i mi minusik dziala winksmiley.jpg Co prawda trzeba kliknac dwa razy, ale w koncu textarea sie zmniejsza do 'normalnych' rozmiarow.

(a teraz nawet za pierwszym razem za dzialalo).

Dziwne. Mi tez juz tez dziala, a w momecie pisania poprzedniego posta moglem dowolna ilosc razy na minusik klikac i nic sie nie dzialo. Czyzby jakis upgrade ?
spenalzo
Hmmm co to za autocenzura?? Chciałem dobitnie zaakcentować posta poprzez słowo "piep.rzysz" a ten mi ocenzurował :? Usuńcie chociaż to słowo smile.gif

W ogóle jestem przeciwny takiemu pomysłowi.... Jak ktoś puści posta najeżonego przekleństwami to świadczy tylko o nim..
kurtz
Cytat
Hej
Cytat
Mam kilka propozycji, ktore sie ze soba wiaza.
1. Bardzo nie podoba mi sie nazwa "Po stronie przeglądarki". To naprawde dziwny podzial z roznych powodow (pomijam fakt ze JavaScript pisze sie razem a nie "Java Script" a tak naprawde to powinno byc ECMAScript)
Nope. procz puryzmu wg mnie nalezy pamietac o uzytkownikach.
Cytat
Po pierwsze duza czesc XML tez jest "po stronie przegladarki" wiec troche to dezinformuje...
Masz racje. Wiec proponuje dodac XML do tego podforum i zrezygnowac z podforum XML.
Cytat
Po drugie podzial jest zupelnie nielogiczny. Teraz jest troche tak: samochody dzielimy na dizle i terenowe... mysle, ze mowinno byc albo "Po stronie serwera" i "Po stronie przegladarki" albo normalny, zwykly podzial na jezyki czyli XHTML, php, XML itp. (przeczym jestem za drugim tozwiazaniem - punkt 2)
Nie.
Forum php.pl jak pewnie kilka osob zauwazylo zajmuje sie glownie php (stad php, php dla poczatkujacych, skrypty i php pro). chcac niechcac krazy sie tez wokul kilku innych tematow - dlatego serwery, bazy danych. no i zostalo ostatnie czyli po stronie przegladarki.
Cytat
2. Wiaze sie to z punktem 1. Poniewaz jest duzo tematow dotyczacych ECMAScript (JavaScript, JScript i innych wynalaskow) a jest to temat rzeka. To proponuje roznic "Po stronie przegladarki" na dzial "ECMAScript" oraz XHTML i CSS" (tutaj mialem watpliwosci czy warto rozdzielac CSS z XHTML. O zastanowienu jednak doszedlem do wniosku ze nie warto poniewaz te jezyki coraz bardziej sie do siebie zwracaja i uzupelniaja - jeden nie moze istniec bez drugiego...)
nope. Wg mnie jedno zbiorcze forum na te wszystkie tematy starczy. sadzac po ilosci pytan na podforum mam racje ;)

Pozdrawiam

hmm troszke czuje sie zawiedziony brakiem odzewu.

Pozdrawiam
itsme
za mocny jestes :-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.