Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zewnetrzy preprocessing(?)
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW > Apache
meliniak
Jak wiadomo PHP wykonuje ten sam kod zdecydowanie wolniej niz C. Czy istnieje taki sposob, zapewne jakis modul, zeby za pomoca zewnetrznego programu, czy tam biblioteki dynamicznej, wykonac nasz kod, ktory stworzylby np obiekt php, z ktorego pozniej moznaby korzystac normalnie w kodzie php? Jakies sugestie?
Jarod
Mam jedno pytanie, po co Ci to? Pytam z czystej ciekawości..
meliniak
Mam do zrobienia na inzynierke aplikacje www do edycji takich opensourcowych map ump. wczytywanie kilkumegowego pliku plus obliczenia zajmuja dobrych kilkanascie minut. no i mam wybadac, czy mozna to przyspieszyc wlasnie w ten sposob.
devnul
można napisać biblioteke do php która to będzie robiła te twoje obliczenia. o tym jak tego dokonac poczytasz na php.net
meliniak
Ok, ktos potrafi powiedziec czy napisanie takiej bibloteki byloby trudne i czasochlonne?
devnul
zależy od tego jakimi umiejetnosciami dysponujesz - i jak bardzo skomplikowane są te operacje któe chcesz wykonywac
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.