![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak wiadomo PHP wykonuje ten sam kod zdecydowanie wolniej niz C. Czy istnieje taki sposob, zapewne jakis modul, zeby za pomoca zewnetrznego programu, czy tam biblioteki dynamicznej, wykonac nasz kod, ktory stworzylby np obiekt php, z ktorego pozniej moznaby korzystac normalnie w kodzie php? Jakies sugestie?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam jedno pytanie, po co Ci to? Pytam z czystej ciekawości..
Ten post edytował Jarod 6.04.2007, 21:37:33 -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam do zrobienia na inzynierke aplikacje www do edycji takich opensourcowych map ump. wczytywanie kilkumegowego pliku plus obliczenia zajmuja dobrych kilkanascie minut. no i mam wybadac, czy mozna to przyspieszyc wlasnie w ten sposob.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
można napisać biblioteke do php która to będzie robiła te twoje obliczenia. o tym jak tego dokonac poczytasz na php.net
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ok, ktos potrafi powiedziec czy napisanie takiej bibloteki byloby trudne i czasochlonne?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zależy od tego jakimi umiejetnosciami dysponujesz - i jak bardzo skomplikowane są te operacje któe chcesz wykonywac
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:02 |