Witam, nie jestem jakims programista, dopiero sie ucze i wziolem sie za robote ktorej nie wiem jak zrobic, mam taki skrypt (poprawiony przez ludzi z forum)
<?php
die (\"Nie można poł±czyć się z MySQL\"); die (\"Nie można poł±czyć się z baz±\");
if ($haslo && $email && $imie && $nazwisko) {
$zapytanie = \"INSERT INTO logowanie (nr, haslo, email, imie, nazwisko) \";
$zapytanie .= \" VALUES ('', '$haslo', '$email', '$imie', '$nazwisko')\";
}
print '<FORM METHOD=\"POST\">Nowy rekord:'; print '<INPUT TYPE=\"hidden\" NAME=\"co\" VALUE=\"dodaj\"><TABLE>'; print '<TR><TD>Haslo:</TD><TD><INPUT TYPE=\"password\" '; print 'NAME=\"haslo\"></TD></TR><TR><TD>e-mail:</TD><TD><INPUT '; print 'TYPE=\"text\" NAME=\"email\"></TD></TR> '; print '<TR><TD>Imię:</TD><TD><INPUT TYPE=\"text\" '; print 'NAME=\"imie\"></TD></TR><TR><TD>Nazwisko:</TD><TD><INPUT '; print 'TYPE=\"text\" NAME=\"nazwisko\"></TD></TR> '; print '</TABLE><INPUT TYPE=\"submit\" VALUE=\"Dodaj\"></FORM>'; ?>
No i mam taki problem, bo wszystko dziala tylko ze po wcisnieciu guzika dane zostaja wyslane do bazy, ale stronka wraca do pustego formularza. I tu mam problem, jak napisac ten skrypt, zeby po wcisnieciu guzika pojawil sie tekst z podziekowaniami za zapisanie sie i zeby wyswietlil na srodku strony "id" i "haslo" uzyte przy rejstracji. Z gory dziekuje i czekam na wasze propozycje