Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z Planetą?
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Planeta
Stron: 1, 2
scanner
Nie ma takiej konieczności.
Ekipo, w związku z notorycznym zapierdzielem, jak widzicie nie mam czas, aby się zająć osobiście Planetą na takim poziomie, na jakim by wypadało. W związku z tym, proszę o zgłoszenie się osoby, która chciałaby nadzorować ten projekt - od strony kodu, czyli: pilnować repozytorium na GitHubie oraz wdrażać kod na ftp.
!*!
Cytat(scanner @ 26.03.2013, 09:10:01 ) *
Nie ma takiej konieczności.
Ekipo, w związku z notorycznym zapierdzielem, jak widzicie nie mam czas, aby się zająć osobiście Planetą na takim poziomie, na jakim by wypadało. W związku z tym, proszę o zgłoszenie się osoby, która chciałaby nadzorować ten projekt - od strony kodu, czyli: pilnować repozytorium na GitHubie oraz wdrażać kod na ftp.

Zgłoszenie na PW? Poszło. Jak przejdzie, można kombinować dalej.
scanner
Na trzy osoby, którym dziękuję za zgłoszenie się: |*|, destroyerr i Kocurro, po szybkim "riserczu" zaproponowałem rolę chłopca do bicia temu ostatniemu właśnie - jeśli się nie rozmyśli, to jeszcze dzisiaj uzyska dostęp do repozytorium Planety na GitHubie i do konta FTP na serwerze.
Mam nadzieję, że to przyspieszy powrót planety do żywych. Po mojej stronie pozostaje oczywiście nadzór nad całością.
artuross
A gdzie mozna dostac jakis "snapshot" z nowego kodu? Chetnie bym pomogl w miare mozliwosci, a przy okazji, nauczyl sie co nie co.
!*!
Cytat(artuross @ 30.03.2013, 16:47:08 ) *
A gdzie mozna dostac jakis "snapshot" z nowego kodu? Chetnie bym pomogl w miare mozliwosci, a przy okazji, nauczyl sie co nie co.

Zakładam, że prędzej czy później tu https://github.com/php-pl/Planeta
DeyV
Planeta została uaktualniona, lekko pofiksowana, i uruchomiona.

Mam nadzieję, że tym razem obędzie się bez poważniejszych problemów, i będzie nam w zdrowiu dalej służyć smile.gif Pozdrawiam
nospor
1) Nie można się zalogować do planety by sprawdzić swój profil
2) Jak często planeta sprawdza wpisy i je publikuje?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.