mam problem

Robię wygląd oferty w FPDF, mam już wszystko gotowe, tylko teraz chciałbym dodać logo nad danymi firmy ... na ową chwilę to wygląda tak:

Po lewej są dane, po prawej Oferta, data, numer...
Loga będą różnych wymiarów ale nigdy nie szersze niż połowa strony (skaluje je)
W tym momencie gdy wstawiam logo nad Dane firmy, wszystko przenosi mi się na dół... a chciałbym aby prawa strona zawsze była w tym miejscu co teraz a lewa strona przesuwała się w dół w zależności od wysokości loga ...
Ma ktoś pomysł jak coś takiego stworzyć ?
W tej chwili kod który wyświetla mi Dane po lewej i to po prawej wygląda tak:
$this->SetFont('msserif', 'B', e0); $this->SetTextColor(0, 108, 121); $this->Cell(0, 0, iconv('UTF-8', 'windows-1250', 'Oferta'),0,0,'R'); $this->Ln(); $this->SetFontSize(12); $this->SetTextColor(0, 0, 0); $this->Cell(0,0,iconv('UTF-8', 'windows-1250', 'Dane_po_lewej'),0,0,'L'); $this->SetFont('msserif', '', 10); $this->SetTextColor(0, 0, 0); $this->Cell(-25,14, iconv('UTF-8', 'windows-1250', 'Data: '),0,0,'R'); $this->Cell(0,14.5, 'data...'),0,0,'R'); $this->Ln(5); $this->Cell(0,0,iconv('UTF-8', 'windows-1250', 'Dane_po_lewej'),0,0,'L'); $this->Cell(-25,14, iconv('UTF-8', 'windows-1250', 'Numer: '),0,0,'R'); $this->Cell(0,14.5,'numer...',0,0,'R'); $this->Ln(5); $this->Cell(0,0,iconv('UTF-8', 'windows-1250', 'Dane_po_lewej'),0,0,'L'); ....
logo próbowałem wstawić nad ten kod
$this->Image('logo.png, null, null, 0, 0);
Ale tak jak mówię logo było na samej górze a texty były pod nim ... Czyli tak jakby zajmowało całą szerokość strony ...
Jak rozwiązać ten problem ?
Nikt nie miał takiego problemu ?