![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 381 Pomógł: 12 Dołączył: 9.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem ![]() Robię wygląd oferty w FPDF, mam już wszystko gotowe, tylko teraz chciałbym dodać logo nad danymi firmy ... na ową chwilę to wygląda tak: ![]() Po lewej są dane, po prawej Oferta, data, numer... Loga będą różnych wymiarów ale nigdy nie szersze niż połowa strony (skaluje je) W tym momencie gdy wstawiam logo nad Dane firmy, wszystko przenosi mi się na dół... a chciałbym aby prawa strona zawsze była w tym miejscu co teraz a lewa strona przesuwała się w dół w zależności od wysokości loga ... Ma ktoś pomysł jak coś takiego stworzyć ? W tej chwili kod który wyświetla mi Dane po lewej i to po prawej wygląda tak:
logo próbowałem wstawić nad ten kod
Ale tak jak mówię logo było na samej górze a texty były pod nim ... Czyli tak jakby zajmowało całą szerokość strony ... Jak rozwiązać ten problem ? Nikt nie miał takiego problemu ? -------------------- GG: 564555
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no i niestety musisz poukładać elementy w odpowiedniej kolejności. Ten post edytował skowron-line 29.04.2012, 21:05:55 -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 381 Pomógł: 12 Dołączył: 9.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tz ?
![]() ![]() Ok, testuje i coś się dzieje ![]() ![]() OK działa pięknie ![]() Dzięki ![]() -------------------- GG: 564555
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 12:47 |