Następnie tworze dla jednej kategorii wpis do podstaw oraz wpis do grafiki.
Jeśli chce wyświetlić dostępne kategorie to wykonuję to następującym kodem i problemów nie ma
$query = "SELECT * FROM lesson_cat"; $result = mysqli_query($dbc, $query); ?> <div id="lesson_box"><?php while ($row = mysqli_fetch_array($result)) { $title_disc = $row['title_disc']; $lekcja = $_GET['lekcja']; $lesson = $title_disc; echo "<div id=\"lesson_subjects\"><div class=\"lesson_sub_$title_disc\"><a href=\"xxxxxxx/test_kurs.php?lekcja=$lesson\">$title_disc</a></div></div>"; } mysqli_close($dbc); ?>
Kategorie ładnie się wyświetlają i dostają z bazy nazwy które siedzą w zmiennej $lesson
Następnie używam warunku za pomocą którego chce wyświetlić zawartość kategorii
if($lekcja == $lesson) { include('test_filmy.php'); ?>
Includowany skrypt to:
$query = "SELECT * FROM lesson_inn WHERE title_disc = '$lesson'"; $result = mysqli_query($dbc, $query); while ($row = mysqli_fetch_array($result)) { } mysqli_close($dbc);
Problem polega na tym iż wyświetla mi tylko zawartość jednej kategorii. Grafika.
Nie mogę sobie poradzić z stworzeniem skryptu który by wyświetlał zawartość każdej kategorii która została wybrana.
Nie rozumiem dlaczego pętla dobrze wyświetla same kategorie a jak chcę za pomocą GET wyświetlać na jednej stronie ich zawartość to zawsze tylko jedną pokazuję "GRAFIKA" a poprzednia jest niedostępna.
Zwracam się z prośbą o pomoc.