![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2010 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam stworzony panel który dodaje kategorie oraz wpisy do tych kategorii. Tworze dwie kategorie do bazy "PODSTAWY" oraz "GRAFIKA"
Następnie tworze dla jednej kategorii wpis do podstaw oraz wpis do grafiki. Jeśli chce wyświetlić dostępne kategorie to wykonuję to następującym kodem i problemów nie ma
Kategorie ładnie się wyświetlają i dostają z bazy nazwy które siedzą w zmiennej $lesson Następnie używam warunku za pomocą którego chce wyświetlić zawartość kategorii
Includowany skrypt to:
Problem polega na tym iż wyświetla mi tylko zawartość jednej kategorii. Grafika. Nie mogę sobie poradzić z stworzeniem skryptu który by wyświetlał zawartość każdej kategorii która została wybrana. Nie rozumiem dlaczego pętla dobrze wyświetla same kategorie a jak chcę za pomocą GET wyświetlać na jednej stronie ich zawartość to zawsze tylko jedną pokazuję "GRAFIKA" a poprzednia jest niedostępna. Zwracam się z prośbą o pomoc. Ten post edytował darney 13.01.2011, 02:00:49 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2010 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już działa. Okazało się że, warunek
musi siedzieć w pętli która łączy się z bazą i poraz kolejny pobiera wszystkie rekordy. Mam kolejne pytanie czy można wyświetlić np nie tylko Where wzgledem $lesson (kategoria) ale względem 2 zmiennych np. Where $lekcja ==$lesson and $subject. Chce aby wpisy z bazy wyświetlała prócz kategorii także tematyka Ten post edytował darney 13.01.2011, 09:53:55 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
No właśnie coś czułem że jakieś rozwiązanie istnieje. Dzięki : )
Ten post edytował darney 13.01.2011, 11:25:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 15:43 |