Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [inne]Reklama na stronie www
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
ewaslawek5
Mam pytanie, jeśli można: Jak nazywa się program do wstawienia reklam na stronę www, żeby wstawiona reklama wyskakiwała w okienkach, proszę o kilka jak można nazw takowych programów. Dzięki winksmiley.jpg
kriszna
Musisz zrobić pop-up'a w JS.
ewaslawek5
Cytat(kriszna @ 14.08.2009, 21:17:09 ) *
Musisz zrobić pop-up'a w JS.

Wolałbym użyć programu napisanego specjalnie na to zadanie, bo takowe istnieją tylko nie mam ich nazwy.

Po wejściu na stronę wyskakuje reklama , a po próbie jej zamknięcia reklama ucieka....
Fafu
Cytat
Po wejściu na stronę wyskakuje reklama , a po próbie jej zamknięcia reklama ucieka....

nie no dobre laugh.gif takie coś jest baardzo przyjazne i wszyscy lubią takie reklamy...

może lepiej pomyślisz nad mniej inwazyjnymi reklamami?
bim2
"Ale gdzie ona ucieka? Bo to ważne!" ;d

Szukaj "Google AdSense".
thek
Jemu chodzi o ten typ reklamy gdzie próba najechania na krzyżyk powoduje, że zmienia on pozycję i znów musisz najeżdżać na niego. I trwa to albo do usranej śmierci, albo ileś tam razy z góry. Przez właśnie takie reklamy i strony gdzie wywala się kilkanaście ad-ów z każdej możliwej powierzchni, ramki, dodatkowego okienka, ściągnąłem ad-blocka, bo przecież webmasterzy powinni móc zarabiać na reklamach. No ale sypanie nimi z każdej możliwej strony lub niemożliwość wyłączenia (dla typowego usera są one niewyłączalne) to tylko proszenie się o ucieczkę ze strony.
Heptan
Jeśli bardzo Ci zależy na tej uciekającej reklamie to poczytaj ten artykuł.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.