![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 2 Dołączył: 5.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie, jeśli można: Jak nazywa się program do wstawienia reklam na stronę www, żeby wstawiona reklama wyskakiwała w okienkach, proszę o kilka jak można nazw takowych programów. Dzięki (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Ten post edytował erix 14.08.2009, 21:10:14
Powód edycji: [erix] przeniosłem
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 2 Dołączył: 6.07.2007 Skąd: Wola Zabierzowska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz zrobić pop-up'a w JS.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 2 Dołączył: 5.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 33 Dołączył: 30.01.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Po wejściu na stronę wyskakuje reklama , a po próbie jej zamknięcia reklama ucieka.... nie no dobre (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) takie coś jest baardzo przyjazne i wszyscy lubią takie reklamy... może lepiej pomyślisz nad mniej inwazyjnymi reklamami? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"Ale gdzie ona ucieka? Bo to ważne!" ;d
Szukaj "Google AdSense". |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Jemu chodzi o ten typ reklamy gdzie próba najechania na krzyżyk powoduje, że zmienia on pozycję i znów musisz najeżdżać na niego. I trwa to albo do usranej śmierci, albo ileś tam razy z góry. Przez właśnie takie reklamy i strony gdzie wywala się kilkanaście ad-ów z każdej możliwej powierzchni, ramki, dodatkowego okienka, ściągnąłem ad-blocka, bo przecież webmasterzy powinni móc zarabiać na reklamach. No ale sypanie nimi z każdej możliwej strony lub niemożliwość wyłączenia (dla typowego usera są one niewyłączalne) to tylko proszenie się o ucieczkę ze strony.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 1 Dołączył: 14.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli bardzo Ci zależy na tej uciekającej reklamie to poczytaj ten artykuł.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 23:52 |