Muszę napisać formularz, który będzie miał kilka przycisków SUBMIT i każdy z nich ma przekierowywać do innego pliku, da się tak zrobić? Googlowałem ale nic nie znalazłem.
Spawnm
8.06.2009, 17:24:32
1. zły dział 2. słabo googlasz bo było na forum 3. gotowców nie dajemy
czy się da? Tak, da się
paawian
8.06.2009, 17:35:10
Cytat(Spawnm @ 8.06.2009, 18:24:32 )
1. zły dział 2. słabo googlasz bo było na forum 3. gotowców nie dajemy
czy się da? Tak, da się
1. trudno 2. było bez odpowiedzi i ździebko inny temat 3. nie chce gotowca tylko chce poznać sposób w jaki mogę to zrobić, a zrobię sam
jak nie chcesz pomóc to się nie udzielaj proszę Cie..
wookieb
8.06.2009, 17:35:13
Tak da się. Jak do submita dodasz
Kod
name="nazwa_submita"
To razem z formularzem zostanie wysłana jego wartość. W zależności na jakiego submita kliknal uzytkownik, ta wartosc zostanie wysłana. Zrób sobie przykładowy formularz i przejrzyj wysyłane dane.
To razem z formularzem zostanie wysłana jego wartość. W zależności na jakiego submita kliknal uzytkownik, ta wartosc zostanie wysłana. Zrób sobie przykładowy formularz i przejrzyj wysyłane dane.
chodzi o to, żeby w zależności od klikniętego submita wysyłane były wszystkie wartości tylko do różnych plików..
wookieb
8.06.2009, 17:39:49
A czy chociaż odrobinę zastosowałeś sie do mojej rady? Nie. Piszesz "3. nie chce gotowca tylko chce poznać sposób w jaki mogę to zrobić, a zrobię sam" a nawet nic nie zrobiles (czytaj nie zastosowales sie rady). No zastanów się trochę.
paawian
8.06.2009, 17:53:33
Cytat(wookieb @ 8.06.2009, 18:39:49 )
A czy chociaż odrobinę zastosowałeś sie do mojej rady? Nie. Piszesz "3. nie chce gotowca tylko chce poznać sposób w jaki mogę to zrobić, a zrobię sam" a nawet nic nie zrobiles (czytaj nie zastosowales sie rady). No zastanów się trochę.
przepraszam, jestem trochę podenerwowany już tym wszystkim, już teraz wiem jak to zrobić, dzięki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.