![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Muszę napisać formularz, który będzie miał kilka przycisków SUBMIT i każdy z nich ma przekierowywać do innego pliku,
da się tak zrobić? Googlowałem ale nic nie znalazłem. Ten post edytował erix 8.06.2009, 22:04:21
Powód edycji: [erix] przeniosłem
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
1. zły dział
2. słabo googlasz bo było na forum 3. gotowców nie dajemy czy się da? Tak, da się ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. zły dział 2. słabo googlasz bo było na forum 3. gotowców nie dajemy czy się da? Tak, da się ![]() 1. trudno 2. było bez odpowiedzi i ździebko inny temat 3. nie chce gotowca tylko chce poznać sposób w jaki mogę to zrobić, a zrobię sam jak nie chcesz pomóc to się nie udzielaj proszę Cie.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Tak da się.
Jak do submita dodasz Kod name="nazwa_submita" To razem z formularzem zostanie wysłana jego wartość. W zależności na jakiego submita kliknal uzytkownik, ta wartosc zostanie wysłana. Zrób sobie przykładowy formularz i przejrzyj wysyłane dane.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Tak da się. Jak do submita dodasz Kod name="nazwa_submita" To razem z formularzem zostanie wysłana jego wartość. W zależności na jakiego submita kliknal uzytkownik, ta wartosc zostanie wysłana. Zrób sobie przykładowy formularz i przejrzyj wysyłane dane.
chodzi o to, żeby w zależności od klikniętego submita wysyłane były wszystkie wartości tylko do różnych plików.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
A czy chociaż odrobinę zastosowałeś sie do mojej rady? Nie.
Piszesz "3. nie chce gotowca tylko chce poznać sposób w jaki mogę to zrobić, a zrobię sam" a nawet nic nie zrobiles (czytaj nie zastosowales sie rady). No zastanów się trochę. Ten post edytował wookieb 8.06.2009, 17:40:06 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
A czy chociaż odrobinę zastosowałeś sie do mojej rady? Nie. Piszesz "3. nie chce gotowca tylko chce poznać sposób w jaki mogę to zrobić, a zrobię sam" a nawet nic nie zrobiles (czytaj nie zastosowales sie rady). No zastanów się trochę. przepraszam, jestem trochę podenerwowany już tym wszystkim, już teraz wiem jak to zrobić, dzięki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:10 |