Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] projekt strony wynajmu mieszkan , ocencie sami
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
szparaga22
KONIEC TEMATU
czachor
Mi się podoba. Zmieniłbym tylko drobną rzecz - wywaliłbym dwukropek po "Dziś jest".
starach
Ładny design, ale z moich osobistych obserwacji wynika że zbyt wysoki nagłówek wprowadza właśnie element chaosu. Toteż radziłbym usunięcie obrazka z molo. Ewentualnie wrzucenie go jako tło dla loga. Ramka zobacz również jest mało czytelna. Według mnie powinna zostać zachowana konwencja takich samych paneli. Tylko treść, czyli kolumna środkowa winna być w innym stylu wykonana.
starach
Skoro ci zależy na wypowiedziach grafików ( na dodatek nie słabych ) to co ten temat robi na forum Hypertext Preprocesor... sciana.gif
webasek
Chciałeś opinii a tymczasem obrażasz ludzi którzy taką opinie dają czy to ok? Mnie się wydaje że nie.

Co do laya to jest fajny ładny i lekki bez bajerów, które mnie osobiście drażnią na stronach (że nie wspomnę stron we flash ... ładowanie koszmar). I przede wszystkim pasuje do tematu. Naprawdę przyzwoity lay.

PS Czy z tej strony będą korzystać tylko dobrzy graficy? Czy zwykli ludzie też? To może przemyśl kogo zapytać.
kbsucha
Dla mnie bardzo przyzwoity lay, nad gorna czescia by moznabyło jeszcze popracować, ale wrażenia jak najbardziej pozytywne.

Aha no i mam nadzieje, że w umowie z grafikiem masz zezwolenie na publikowanie jago pracy, przed zakupem (no chyba ze juz sie zdecydowales i zakupiles), bo konsekwecje tego moga być bardzo przykre.

pozdr
Kildyt
@szparaga22 radze przystopować. To nie jest dział co oceny czyjejś pracy. Dodajemy tu swoje dzieła. Sprawa zaraportowana.
Jeżeli dajesz coś do oceny (cokolwiek i gdziekolwiek) to masz obowiązek przyjąć oceny użytkowników nawet jeśli się z nimi nie zgadzasz.
IMHO design jest bardzo ładny. Zmieniłbym jednak menu górne i wyczuwam, że jest on niedokończony.

PS Twój gramatyczny sposób wypowiadania się również zaraportowałem.
szparaga22
PROSZE MODERATORA O USUNIECIE WATKU - szkoda czasu, jesli ludzie ktorzy to komentuja uwazaja ze to jest super loyout na luksusowe apartamenty. nie ma tematu

PROSZE O USUNIECIE WATKU.
mike
Dostajesz ostrzeżenie za łamanie Regulaminu.
Wątek zamykam.
nospor
Cytat
szkoda czasu, jesli ludzie ktorzy to komentuja uwazaja ze to jest super loyout na luksusowe apartamenty
blinksmiley.gif
Skoro oczekiwales innej opini to poco to dawales, skoro wiesz jaki ma byc wynik - czyli taki jak ty chcesz? Ludzie to mają pomysly....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.