![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
KONIEC TEMATU
Ten post edytował szparaga22 3.12.2008, 15:02:21
Powód edycji: Zrobiłem klikalny link (ociu)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi się podoba. Zmieniłbym tylko drobną rzecz - wywaliłbym dwukropek po "Dziś jest".
-------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ładny design, ale z moich osobistych obserwacji wynika że zbyt wysoki nagłówek wprowadza właśnie element chaosu. Toteż radziłbym usunięcie obrazka z molo. Ewentualnie wrzucenie go jako tło dla loga. Ramka zobacz również jest mało czytelna. Według mnie powinna zostać zachowana konwencja takich samych paneli. Tylko treść, czyli kolumna środkowa winna być w innym stylu wykonana.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro ci zależy na wypowiedziach grafików ( na dodatek nie słabych ) to co ten temat robi na forum Hypertext Preprocesor...
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 274 Pomógł: 35 Dołączył: 18.07.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałeś opinii a tymczasem obrażasz ludzi którzy taką opinie dają czy to ok? Mnie się wydaje że nie.
Co do laya to jest fajny ładny i lekki bez bajerów, które mnie osobiście drażnią na stronach (że nie wspomnę stron we flash ... ładowanie koszmar). I przede wszystkim pasuje do tematu. Naprawdę przyzwoity lay. PS Czy z tej strony będą korzystać tylko dobrzy graficy? Czy zwykli ludzie też? To może przemyśl kogo zapytać. Ten post edytował webasek 3.12.2008, 12:43:13 -------------------- "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." Albert Einstein Wirtualny Rynek Predykcyjny |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 19 Dołączył: 2.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla mnie bardzo przyzwoity lay, nad gorna czescia by moznabyło jeszcze popracować, ale wrażenia jak najbardziej pozytywne.
Aha no i mam nadzieje, że w umowie z grafikiem masz zezwolenie na publikowanie jago pracy, przed zakupem (no chyba ze juz sie zdecydowales i zakupiles), bo konsekwecje tego moga być bardzo przykre. pozdr -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@szparaga22 radze przystopować. To nie jest dział co oceny czyjejś pracy. Dodajemy tu swoje dzieła. Sprawa zaraportowana.
Jeżeli dajesz coś do oceny (cokolwiek i gdziekolwiek) to masz obowiązek przyjąć oceny użytkowników nawet jeśli się z nimi nie zgadzasz. IMHO design jest bardzo ładny. Zmieniłbym jednak menu górne i wyczuwam, że jest on niedokończony. PS Twój gramatyczny sposób wypowiadania się również zaraportowałem. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
PROSZE MODERATORA O USUNIECIE WATKU - szkoda czasu, jesli ludzie ktorzy to komentuja uwazaja ze to jest super loyout na luksusowe apartamenty. nie ma tematu
PROSZE O USUNIECIE WATKU. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dostajesz ostrzeżenie za łamanie Regulaminu.
Wątek zamykam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat szkoda czasu, jesli ludzie ktorzy to komentuja uwazaja ze to jest super loyout na luksusowe apartamenty ![]() Skoro oczekiwales innej opini to poco to dawales, skoro wiesz jaki ma byc wynik - czyli taki jak ty chcesz? Ludzie to mają pomysly.... -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:05 |