mam mały problem z skryptem, który ma sprawdzić rozdzielczość ekranu i wybrać odpowiedni podkatalog, w którym jest strona pod daną rozdzielczość i ją ma wczytać za pomocą include(); , ale nie chce wybierać podkatalogu. Jestem zielony z JS. Będe wdzięczny za szybką pomoc. Oto kod, który napisałem. narazie zastosowałem przekierowanie bo coś include(); nie chce mi działać
<script type="text/javascript"> function size() { var Wide = screen.width; if (Wide >= 240) { document.write('<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0;URL=240/">'); } if (Wide >= 480) { document.write('<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0;URL=480/">'); } if (Wide >= 1024) { document.write('<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0;URL=1024/">'); } if (Wide >= 1280) { document.write('<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0;URL=1280/">'); } if (Wide >= 1366) { document.write('<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0;URL=1366/">'); } if (Wide >= 1400) { document.write('<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0;URL=1400/">'); } if (Wide >= 1600) { document.write('<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0;URL=1600/">'); } if (Wide >= 1920) { document.write('<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0;URL=1920/">'); } document.write('<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0;URL=1024/">'); } } </SCRIPT>
Skrypt bedzie w pliku głównym strony (index.php).
Z góry dziękuje za pomoc.