![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam mały problem z skryptem, który ma sprawdzić rozdzielczość ekranu i wybrać odpowiedni podkatalog, w którym jest strona pod daną rozdzielczość i ją ma wczytać za pomocą include(); , ale nie chce wybierać podkatalogu. Jestem zielony z JS. Będe wdzięczny za szybką pomoc. Oto kod, który napisałem. narazie zastosowałem przekierowanie bo coś include(); nie chce mi działać
Skrypt bedzie w pliku głównym strony (index.php). Z góry dziękuje za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro "jesteś zielony" to zapraszam do działu Giełda.. tam za odpowiednią sumę ktoś ci to napisze
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakoś sobie poradziłem z tym. Pierwszy sposób to usunięcie funkcji size() pozostawiając same pętle i przekierowuje, a drugi sposób to dodanie na końcu
i pozmieniałem warunki w pętlach które są chyba bardziej dokładne ![]() I nie wiem jak zmienić przekierowywanie na zwykłe include(), chce zapisać to do zmiennej w js i wysłać do php. Wiem że można zastosować AJAX i JQuery lub zwykłe post lub get ale w js to czarna magia dla mnie ![]() ![]()
Ps. CuteOne wole sie głupio pytać o każdą głupią rzecz i sie dowiedzieć jak to zrobić a nie kupić, dostać gotowca i nic nie wiedzieć. ![]() dziękuje z góry. ![]() Ten post edytował udsigry 2.07.2012, 04:53:35 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 709 Pomógł: 176 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kto pyta nie błądzi
![]() http://www.pageresource.com/jscript/jscreen.htm podążając za tym co tam jest napisane , lepie imho zamiast:
zrobić :
-------------------- http://d3ut3r.wordpress.com/ | mysql_* jest przestarzałe UŻYWAJ PDO!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 19:37 |