Jeszcze raz opisze dokładnie problem:
probowalam roznych metod
srodkowy plik z ktorego chce przekazac dane do 3ciego pliku
niestety do 3ciego pliku przekazuja sie tylko dane z url
a z formularza za cholere
w 3cim pliku tak czytam dane:
<?php
/ Hidden form to pass id value to Detail site
echo \"<form method=\"post\\" action=\"$applPath?do=$displayDetails&id=$id&sem=$seminar\">\"; echo \"<input type=hidden name=DisziplinOp type=\"hidden\\" value=\"$DisziplinOp\">\"; echo \"<input type=hidden name=SoftOp type=\"hidden\\" value=\"$SoftOp\">\"; echo \"<input type=hidden name=\"SpracheOp\\" type=\"hidden\" value=\"$SpracheOp\">\"; echo \"<input type=text name=LandMa value=\"$LandMa\\">\"; echo \"<input type=hidden name=OrtOp type=\"hidden\\" value=\"$OrtOp\">\"; echo \"<input type=hidden name=\"DisziplinOp\\" type=\"hidden\" value=\"$DisziplinOp\">\"; echo \"<input name=\"DataVon\\" type=\"hidden\" value=\"$DataVon\">\"; echo \"<input name=\"DataZu\\" type=\"hidden\" value=\"$DataZu\">\";
?>
formularz potrzebuje tylko po to aby przekazac reszte zmiennych
potem jest link po kliknieciu, ktorego skacze do pliku nr 3
<?php
{ print \"<A class=\"cadfem01\\" style=\" COLOR:#f78b17 \" HREF=\"$applPath?do=$displayDetails&id=$id&sem=$seminar\"><b>\".$DayyVon.\".\".$MeseVon.\".\".\"-\".$DayyZu.\".\".$MeseZu.\".\".\"</b></a><br>\"; } ?>
i niesety w pliku 3cim zadna z tych komend nie wyswietla np zmiennej LandMa
z forumlarza:
<?php
echo $HTTP_GET_VARS ['LandMa']; echo $HTTP_GET_VARS ['LandMa']; ?>
Po prostu chodzi mi o przekazanie pozostalych zmiennych po kliknieciu na link
i nie wiem jak je przekazac, bo formularz nie dziala natomiast nie chce ich umieszczac w URL probowalam z $_Session,
ale nie do konca doczytalam sie jak rejestrowac zmienne w sesji
bo po start_session i tak nie widzi mojej zmiennej ((( w kolejnym pliku
dzieki
flowerca gg760652