Zrobiłem sobie szablonik na Allegro. Testowałem go na Operze, starym IE, nowym oraz na Firefox'ie. Wszystko było dobrze. Marginesy były zachowywane, strona była na środku. Gdy wsytawiłem przedmiot (link - proszę tego nie odbierać za spam) w IE, strona nie została wyświetlana na środku (znaczy, opis) a marginesy nie były zachowane.
Struktura szablonu
Problem nr. 1
#strona { margin: auto; width: 50em; border-left: 3px solid #753334; border-right: 3px solid #753334; background: white; height: auto; }
Strona, pod IE, nie wyświetla sie na środku. Margin auto nie działa, tak samo jak margin-left/right. Nie wiem zupełnie czemu.

Problem nr.2
#tekst { float: right; width: 30em; margin-top: 0em; margin-right: 2em; }
Cały div, wyświetla się za wysoko. Najeżdza na górne falbanki (div gora). Wcześniej było margin-top: -11em, aby pod operą i Firefoxem było ładnie. Ale pod IE margines nie był zachowywany. Potem zmieniłem na 0, ale to nic nie dało. Gdy dałem margin-top:2em; całość (pod IE) zjechała z góry i jest tam gdzie trzeba. Ale pod Operą i firefoxem zostaje brzydka dziura.
Problem nr.3
a img{ padding: 18px; background: #DFDFDF; } a:hover img { background: #753334; }
IE tego nie akceptuje, tzn. tak jakby nie widzi. jakby tego styla nie było. Tez nie wiem jak to naprawić
Proszę o pomoc!