![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 23.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam chce zrobić link zamiast submitu w formularzu, chce tak żeby działał tak samo jak submit ale był linkiem, czy jest taka możliwość w php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ...
w php to może nie ale w js+html Kod <a href="#" onclick="document.getElementById('<id_forma>').submit();return false;">dalej</a> albo w funkcji - razem ze sprawdzaniem zawartości forma - maile, treść itp... pozdrawiam -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 23.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem ale coś mi wyskakuje błąd więc powiem dokładniej
mam coś takiego Cytat if (isset($_POST['wyniki'])) { ******* <input type=\"submit\" name=\"wyniki\" value=\"Pokaż wyniki\"> i chce żeby zamiast tego submita był link |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie działa tak:
Jakbyś chciał wywołać to w pętli, czyli zrobić listę takich linków to musisz obok kupujemy wtawić np. licznik z for, czyli:
A ten licznik to dlatego, że każda forma musi mieć inną nazwę. A! No i jeszcze jedno: to byłaby lista odwołująca się tylko do jednego skryptu - kupuj.php Pozdr -------------------- A jak zobaczysz światełko w tunelu to idź w drugą stronę...
|
|
|
![]()
|
|
Link jest bez błędu, ale jak moge dodać name do tego submitu?? bo mam w pliku jeszcze taki warunek
Cytat if (isset($_POST['wyniki'])) i wymaga on name
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:15 |