![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() Strona zbudowana jest na DIVach Linkuje tak:
laduje mi strone costam.php do przypuszczalnie DIV6 całosc obsluguje skrypt:
Ładuje mi ladnie tresc do DIVa, ale chce tam umiescic w (costam.php) obrazki i otwierac je przez FancyBox`a, niestety nie dziala wtedy. Co moze byc przyczyna ? jak to zrobic, zeby dzialalo. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Używasz jakiś bibliotek JS ? jak tak to napisz jakich
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jquery, beda pochodzily z FancyBox, zadnych innych nie potrzebuje przy stronie.
Ten post edytował lateraluspl 22.08.2010, 15:05:09 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 782 Pomógł: 153 Dołączył: 21.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W takim razie zapoznaj się z tym.
-------------------- Już mi się ani wiedzieć, ani tym bardziej myśleć nie chce.
[Think different]! |
|
|
![]()
|
|
Nic nie udalo mi sie wykombinowac.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co rozumiem, dodajesz grafike płynnie na stronę, a np. litebox loaduje się jeszcze przed tym zabiegiem. Musisz sam ręcznie wywołać jego konstruktor po wczytaniu obrazków.
![]() -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
postanowiłem nie zakładać nowego tematu tylko ciągnąć ten, bo mam ten sam problem czyli dodaję zdjęcie i w div-ie mi się asynchronicznie odświeżają miniatury ze zdjęciami jak klikam na nie to mi sie otwierają w nowym oknie, oczywiście po przeładowaniu strony wszytko chodzi prawidłowo czyli zdjęcia otwierają się w ramce floatbox. Próbowałem załadować bibliotekę razem z odświeżaniem div-a ale w tedy wyskakiwały mi błędy w firebug-u fb.children is undefined [Break on this error] (function(){var R=/((?:\((?:\([^()]+\)...,typeof K==="string"?K:K+"px")}})})(); jquery-1.js (wiersz 19) syntax error [Break on this error] <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD XHT...org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">\n] korzystam z biblioteki jquery oraz floabox jak ktoś ma pomysł jak to rozwiązać to z góry będę dzwięczny pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:24 |