![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 2 Dołączył: 12.04.2004 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
nowa wersja starego laya - powiedzcie czy to się nadaje do czegoś?
Zastanawiam się czy menu z linkami głównymi nie jest za mało widoczne. Jakie sprawia ogólne wrażenie? http://kamelot.livenet.pl/net/img/pr1.jpg |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli chodzi o mnie to mi się podoba. Zwłaszcza tabele. W menu jest trochę za mała czcionka, ale poza tym ok
Ten post edytował Vertical 25.01.2005, 10:09:34 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zbyt małe czcionki i ikonki w stosunku do grubości belek, lub zbyt grube belki. Raczej to drugie.
Te podziały belek jakoś nie trzymają się kupy - przynajmniej część linii powinna się schodzić od góry do dołu. No i ten pomarańczowy jakiś taki brudny i nienasycony. Wypełnij to jakąś treścią i pokaż, może zmieni ogólne wrażenie. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi się te tabele nie podobają :/ Szczegolnie te kolory jakimi są wypełnione, top nawet miły lecz troche monotomny, proponuje ci dodać coś bardziej dynamicznego, troche ciemny ten lay ale spoko
![]() +5/10 -------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Jan Paweł II |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 2 Dołączył: 12.04.2004 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
tutaj jest lay z tekstami (przypadkowymi)
![]() Wielki dzięki za wszelkie sugestie i krytykę http://kamelot.livenet.pl/net/img/prt2.jpg |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: zewsząd Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
ta gorna belka z logowaniem moglaby byc wezsza bo psuje wyglad(IMO)
i te pomaranczowe belki w takim odcieniu jak na dole bo ja na razie sa 3 pomarancze i jakos to tak dziwne wrazenie sprawia,reszta w zasadzie moze byc ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2004 Skąd: Miastko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dlamnie cool
![]() -------------------- MP3: Ocean, Bracia, DKA, Arash, Energy
Warsztat: Apache2, PHP4, MySql, Linux Mandriva/Microsoft Windows XP Zajęcia: Administrator serwera UT, prowadzenie kilku stron, pisanie małych skryptów dla rozrywki... Cytat: "Co by człowiek chciał to zajęte..." - Kolega z ławki |
|
|
![]()
|
|
uwzględniłem wasze sugestie i tak to teraz wygląda
http://kamelot.livenet.pl/net/img/pr3.jpg Do czego można by się jescze przyczepić? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 0 Dołączył: 15.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wywalilbym gorna czesc gdzie jest motyl. Nie ma sensu ladowac takich fotek chyba ze ma to zwiazek z haslem reklamowym. Samo wsadzenie takie obrazka tylk odla motyla mija sie z celem.
Strony webmasterow mozna podzielic na dwa rodzaje: biznesowe i artystyczne. W tym drugim typie graficy uzywają dziwnych fotek z przyroda, makro przedmiotow martwych etc. Twoja strona idzie w kierunku pierwszego typu wiec lepiej zebys pozbyl sie motyla. _Zmniejsz_ belke z logowaniem. Wieksze marginesy w glownym bloku z trescia. ![]() -------------------- Ez Partner :]
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie całkiem ładna stronka
Ta belka do logowania jest rzeczywiście za gruba. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 21:58 |