![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 147 Pomógł: 3 Dołączył: 28.12.2007 Skąd: toronto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Poszukuję osoby która: - zna b.dobrze symfony framework - wie jak to skonfigurować pod WAMP serwer win xp (tu akurat udało mi się postawić stronkę startową na http://sf.localhost/frontend_dev.php jednak chcę dopytać o kilka rzeczy. - wie jak to połączyć z systemem szablonów smarty - ma zainstalowany skype - dysponuje max 3 godzinkami online płatne 100 zł przelewem Cel: - udostępniam swój ekran i pytam o podstawy takie jak gdzie co jest, jakie katalogi co przechowują itd + jeśli starczy czasu pomagasz mi zrobić pierwszy banalny projekt typu formularz z tematem trescia i walidacją tak żebym skumał tylko gdzie co wrzucić. - jeśli nie starczy, nie wykluczam kolejnych lekcji Generalnie na chwilę obecną piszę strony w oparciu o smarty + lekkie oop z mysqli i chciałbym się możliwie szybko wdrożyć w coś konkretnego. Chcę już czytać dokumentację dotyczącą kodu a nie męczyć się z konfiguracją i prawidłowym odpalaniem tego cuda. Oferty składajcie proszę na priv. Pozdr. Ten post edytował punkomuzykant 7.01.2011, 12:28:56 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 15:28 |