![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 20.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w polu formularza input "text" znajduje sie wartość '5'. Czy mogę tą wartość przekonwertować na liczbe dodać jedynke i zapisać ponownie w tym polu ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 444 Pomógł: 79 Dołączył: 26.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
parseInt()?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 20.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem gdyż przekazuje wartość do skryptu java z pola "input" gdzie znajduje się "0" . Po wykonaniu instrukcji typeof wynikiem jest object. Chciałbym zrobić tak aby przekonwertować ta zmienna w taki sposób aby w wyniku otrzymać "1". Czy da się tak zrobić ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
java != javascript
w inpucie masz 0 wpisane ![]() ![]()
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Nieco źle zadałem tamto pytanie w "input" mam wpisane zero i chciałbym że po każdorazowym kliknięciu na przycisk "button" w polu "input" wartość była inkrementowana. Na poczatku 0-> klikniecie button -> w polu "input" wartość 1 ->klikniecie button -> w polu "input" wartość 2 . Za pomocą skryptu javy.
Jak można to wykonać ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stary kiedy załapiesz że java to nie javascript
*pisane z palca. Ten post edytował skowron-line 26.01.2010, 15:51:09 -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:53 |