![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 2.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam zamiar postawić baze na MySQL. Sytuacja wyglada tak ze osoby które będą miały do niej dostep nie maja pojecia o SQL, wiec potrzebny mi jest klient GUI taki aby uzytkownicy widzieli normalne tabelki tak jak np. w Accesie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 166 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2004 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja polecam MySQL-Front http://www.mysqlfront.de/
-------------------- Nigdy nie kłóć się z głupim, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 764 Pomógł: 3 Dołączył: 30.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jest wiele roznych narzedzi, natomiast przygladnij sie programowi, ktory udostepnia sam producent MySQL'a tj. MySQL Control Center
wiecej informacji pod tym adresem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: Węzosławy Wielkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
phpmyadmin
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli pracujesz pod windowsem, to proponuję zwykłego WinMysqlAdmin, który jest zainstalowany w [katalog mysql]/bin. Powinien być instalowany razem z Mysql'em
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:31 |