![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
czy ktos z was moze mi podac sposob na obejscie takiego problemu: bol albo mnie "pieknie " przytlumilo, albo ide na ryby mam klase np:content, a w niej klasy left i right (odpowiednio float left i right), w klasie left jescze 2 klasy klase left_1 i right_1. Dalo to w efekcie taki trzy kolumnowy uklad o podobnej szerokosci width 33% Jedyne co mi pozostalo to wstawienie do klas left_1 right_1 i right jakiegos tekstu. I w zalozeniu ma to wygladac tak, ze w zaleznosci od tekstu wszystko ma sie pieknie rozciagac. Ale tak nie jest i tekst znajdujacy sie w klasach left_1 right_! i right owszem powoduje rozciaganie sie, ale tylko tych wymienionych klas. Efektem tego jest nachodzenie tekstu na div/klase znajdujacy(a) sie pod nimi. wszystkie klasy maja height:auto; ni i zglupialem, bo bylem przekonany ze to zadziala, a tu mentos Moze cos robie nie tak Pozdrawiam KOndor -------------------- To cholerne wino pozbawia mnie myślenia
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: piczu.info Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
nie wiem czy dobrze zrozumialem, w divie pod floatowanymi divami dodaj styl clear: both;
-------------------- pozdrawiam :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Piczu masz u mnie browar.
Tyle mam w kodzie tych divow, ze nie zauwazylem, ze nie dalem clear'a Dzieki napisz na priv gdzie wyslac napoj:) Pozdro Kondor -------------------- To cholerne wino pozbawia mnie myślenia
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:07 |