![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2005 Skąd: Z krzaków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w temacie statystyki shoutcast.
W przeciwienstwie do wielu juz innych gotowych ta klasa zapisuje rekord do pliku dzieki czemu po restarcie serwera rekord zostaje taki sam jaki byl przed restartem serwera nie zeruje sie.
Oczywiscie przy wywolaniu modulu show_record trzeba podac sciezka do pliku .php gdzie bedzie zapisywany rekord natomiast plik nalezy utworzyc i nadawac mu odpowiednie chmody ( prawa zapisu ). Plik php do ktorego wskazemu sciezke musi miec nastepujaca zawartosc:
Cała operacja jest oczywiscie zbedna gdy niechcemy wyswietlac rekordu radia na stronie. Ten post edytował Rafiki 9.07.2006, 18:15:14 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2002 Skąd: Żyrardów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niewiem czy się przyda ale oto art mojego kumpla :
http://www.webinside.pl/php/tutoriale/134 też można przerobić na klasę ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiem ze ten temat stal sie juz obumarly:D
ale chcialem sie zapytac gdzie i jak mam powrzucac te kody bo probowalem po swojemu ale mi nie wychodzi prosze o pomoc Ten post edytował chrupek123 11.05.2007, 15:36:00 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Pomoże Mi Ktoś zrobić statystyki Shoutcast
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.04.2025 - 06:23 |