![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Witam,
Najnowsza wersja: fileUpload 1.4 Przeglądałem phpclasses.org i bardzo mnie zdziwiło olewające podejście do obsługi uploadawania plików. Zazwyczaj udostępnione są proste klasy, które stanowią jedynie otoczkę dla gołych tablic $_FILES, albo ogromne kobyły, które zajmują się wszystkim - od uploadowania, po walidację. Żadna z nich nie spełniała nawet w 10 procentach moich potrzeb, więc postanowiłem napisać własną. Aby jednak nie wynajdywać koła od nowa, ale od razu furmankę, oparłem swój projekt w dużej mierze na iteratorach - zwłaszcza filtry. Teraz rozpocznę prace nad frontendem (zarówno po stronie serwera jak i przeglądarki). Używajcie, podziwiajcie, krytykujcie - wszystkie Wasze uwagi przemyślę. Jeśli znajdziecie błąd, niekonsekwencję lub uważacie, że coś można zrobić lepiej - napiszcie na ideahaveme NA gmail kropka com Pozdrawiam i życzę miłego testowania.
Powód edycji: nowa wersja biblioteki
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:51 |