![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam f-cje:
f-cja jest wykonywana jak zmienią się dane w formularzu:
Tylko teraz jest problem, bo jak chcę wysłać formularz to też mnie pyta czy na pewno chcę opuścić stronę... da się to jakoś przyblokować? Próbowałam dodawać warunek
nic to nie dało... analogicznie - ale to zaowocowało tylko tym, że każdorazowo wysyłał się formularz (wyświetlając komunikat)... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przy zdarzeniu submit po prostu odepnij listener dla beforeunload
-------------------- ★Mój blog || Okiem krytyka★
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jakiś przykład?
jak mogę w js sprawdzac czy jest akcja submit? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod form.addEventListener( 'submit', function( e ) { window.removeEventListener( 'beforeunload', handler, false ); }, false ); Można też ustawić jakąś flagę, którą będziesz sprawdzać w beforeunload. -------------------- ★Mój blog || Okiem krytyka★
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 05:19 |