![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ponownie witam i o pomoc pytam
![]() Problem jest taki: jest przypisany do zmiennej rok var yearNow = today.getYear() i aby sie ten rok poprawnie wyświetlał w innych przeglądarkach niż IE jest zastosowane if (!ie){yearNow+=1900} i problem jest taki że nie działa to pod Operą wyświetla mi się rok 107 Moje pytanie jest oczywiście takie czy ktoś wie jak spowodować aby rok wyświetlał się poprawnie pod OPERĄ pytanie już nie aktualne rozwiązanie jest banalnie proste if (yearNow<1000){yearNow+=1900} myślę że ten temat można skasować aby nie zaśmiecać forum (to do admina ![]() pozdrawiam Ten post edytował qrcze_pieczone 22.04.2007, 07:17:41 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 3 Dołączył: 5.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
To znany problem, Pod opera musisz uzyc: getFullYear() Nalezaloby wykryc do tego Opera jak mi sie zdaje. Pamietaj ze czasem "podaje sie" za IE np. wiec trzeba rozszezyc warunek. Pozdrawiam! -------------------- Debian Etch, MySQL 5, PHP 5, Apache 2, Eclipse PDT
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:09 |