![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2003 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Standardowy guziczek, po kliknieciu odpala jakąś tam funkcje, całość odnosi się do formularza w okienku, problem polega na tym że po naciśnieciu guziczka, muszą przesłać się dane i chcę aby jednocześnie zamknęło się okienko, jednak nie mam pojęcia jak to przypisac do onClick... wymyśliłem sobie że przypisze dla wciśniętego guzika wysłanie danych a dla puszczonego zamknięcie okienka jednak po przesłaniu danych skrypt jest tak nastawiony by wyświetlał potwierdzenie że całość została przeprowadzona pomyślnie i okno się nie zamyka bo ładuje się inna strona...
Bawie sie lettermanem - komponent do mambo co dodać do tego aby jednocześnie zamknąć okienko ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze to pomoze:
Kod onClick="javascript:jakasFunckja();funkcjaZamykajacaOkno()" ale z tego co wyczytalem,bedziesz musial zmienic funkcje changeTask() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2003 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki LBO za chęci ale niestety masz racjetylko w tej drugiej opcji, podane przez ciebie rozwiązanie sam już wcześniej testowałem dlatego zgłosiłem się tutaj.
Jeśli proponujesz zmiane funkji changeTask to wklejam ją i czekam na propozycje.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmmm... juz wiem, wczoraj pozno było... najwyrazniej dane formularza sa przesylane do innego skryptu (czyli ACTION w formularzu) ktory je przetwarza i wywala potwierdzenie lub nie... hmmm... sa 2 rozwiazania AJAX (duzo tego na forum, w tym przyczepiony topic) lub dodanie skryptu JS na stronie z potwierdzeniem, ktore zamyka okienko
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.04.2025 - 07:10 |