![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość nad goście- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam
Jako że w tematyce javascript jestem zielony jak dżungla amazońska szukam jakiejś dobrej duszy, która mi pomoże zmodyfikować skrypt. Co mi potrzebne - chciałbym aby po najechaniu myszką na jakiś obiekt (np. obrazek) tekst w innym divie zmieniał kolor na wybrany, ewentualnie może się zmieniać tło tegoż diva. Poniżej skrypt, który (bez skutku, mimo przeczytania kursu :E) próbowałem zmodyfikować - podkreślenie. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2004 Skąd: z domu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze sprobuj:
Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale o cho chodzi ? u mnie działa dobrze
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2004 Skąd: z domu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@sticker: A kolega umie czytac? Gosc prosil o przerobienie skryptu a nie naprawe
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 23.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A napisze mi ktoś taki skrypt zmiany koloru czcionki danych znaków?? Chodzi mi o to, żeby na jakiejś stronie wyraz "2B" miał zmieniony kolor na np. czerwony..
Z góry dziękuję |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.05.2025 - 10:09 |