![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 2 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Wrocław / Skokowa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam sobie parę takich małych formularzy, które zawierają tylko polę input z hidden i select. Zadanie jest takie aby po wyborze opcji z select formularz się automatycznie wysyłał. Niestety nie działa to w pierwszym formularzu:/ W pozostałych natomiast działa. dziwne, ten formularz niczym specjalnym się nie różni :/ W IE błąd wyskakuje: formularzx1 jest pusty lub nie jest obiektem Z góry dzięki za pomoc Ten post edytował MOniToR 22.04.2009, 17:17:50 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sposób pisanych przez Ciebie stron jest wręcz obrzydliwy... - naucz się używać enteru, tabulacji itd. - ciężko to w ogóle rozczytać!
Co do problemu - przygotuj stronę testową - na 1. rzut oka powinno być wszystko ok. Przypominam, że srona testowa, to jest tylko fragment kodu. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
po 1 zmień styl pisania kody bo nikt nie jest sadomasochistą aby odczytywać kod który wygląda jakby wpadł do jakiegoś miksera.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 2 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Wrocław / Skokowa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ten kod nie jest pisany przeze mnie tylko generowany przez PHP i jest zrobiony tak aby miał jak najmniej znaków białych aby szybciej chodził
![]() A pojedynczo wygląda to tak:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
nadaj formowi id formularzx1. onchange="formularzx1.submit();".
Cytat jest zrobiony tak aby miał jak najmniej znaków białych aby szybciej chodził ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
nadaj formowi id formularzx1. onchange="formularzx1.submit();". dałem formowi taki id i zmieniłem w select onchange i dalej to samo:/ kompletnie nie rozumie tego błędu :/ niczym się nie wyróżnia pierwszy formularz od reszty a on nie działa a reszta działa:/ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daj stronę testową!
Cytat jak najmniej znaków białych aby szybciej chodził smile.gif Chyba, żeby mniej zajmował ![]() Cytat nadaj formowi id formularzx1. onchange="formularzx1.submit();". A co to? Jak nadajesz id to może by tak zastosować getElementById, a nie samo "formularzx1.submit();"? No chyba, że nie zrozumiałem Twojego pomysłu ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 22:40 |