![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 205 Pomógł: 1 Dołączył: 11.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam pytanko.... Znalazlem w internecie loadery strony w js... czy mozecie poweidziec mi jak zrobic, ze podczas ladowania pliku na serwer (poprzez formularz) wyswietlala sie informacja Trwa upload prosze czekac? Ten post edytował bastek8989 7.02.2007, 20:13:18 -------------------- Web-Anatomy.com - tworzenie serwisów internetowych oraz stron www z okolic Bielska-Białej. Zapraszam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 19.12.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesli nie chcesz sie bawic z AJAXem, to najprosciej to zrobic w ten sposob:
Pisalem od reki, wiec moga byc bledy, ale ogolnie chcialem pokazac idee - przed przeladowaniem strony (podczas uploadu) zniknie formularz i pokaze sie informacja o uploadzie. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 205 Pomógł: 1 Dołączył: 11.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Super dziala, ale mam problem:
Moj formularz wykonuje nie tylko upload ale i konwertuje plik do okreslonego formatu co rowniez trwa... Jak moglbym zrobic zeby informacja trwala do zakonczenia wykonywania wszystkich skryptow po uploadzie z formularza, czyli do zaladowania strony? prosze pomoz, staralem sie sam ale nie wychodzi... ![]() Ten post edytował bastek8989 8.02.2007, 14:53:15 -------------------- Web-Anatomy.com - tworzenie serwisów internetowych oraz stron www z okolic Bielska-Białej. Zapraszam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 19.12.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moj formularz wykonuje nie tylko upload ale i konwertuje plik do okreslonego formatu co rowniez trwa... Jak moglbym zrobic zeby informacja trwala do zakonczenia wykonywania wszystkich skryptow po uploadzie z formularza, czyli do zaladowania strony? Tutaj juz chyba tylko AJAXem sie da to zrobic. Znajdz w Google - na pewno znajdziesz jakis tutorial. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 09:50 |