![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 1 Dołączył: 6.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem coś takiegie, jak poniżej:
Jak to powyżej uprościć i zapętlić, używając jquery toggle? Chodzi o to, że mam link, który ma klasę detail oraz tekst w linku Rozwiń, po kliknięciu ma pokazywać zawartość o id="more" i się zmieniać na klasę detail2 oraz tekst w linku Zwiń. Po ponownym kliknięcie, wszystko wraca do punktu wyjścia. Jak klikam jeszcze raz - nie zmienia mi klasy i tekstu... Powyższy skrypt działa, ale po kolejnym kliknięciu, nie robi "zapętla się"... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Powyższy skrypt działa, ale po kolejnym kliknięciu, nie robi "zapętla się"... Nie masz czasem więcej elementów o id="pokaz"? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 1 Dołączył: 6.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tzn. zrobiłem dla id="pokaz", id="pokaz2", id="pokaz3"...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po kolejnym kliknięciu, nie robi "zapętla się"... A to dlatego, że po każdym kliknięciu dodajesz nową akcję na zdarzenie click:
Proponuję zrobić tak:
Oczywiście resztę musisz dopisać sobie sam. Ten post edytował sowiq 11.06.2013, 16:08:28 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat tzn. zrobiłem dla id="pokaz", id="pokaz2", id="pokaz3"... A o klasach w CSS, to Ty słyszałeś? ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
thnx a lot:-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na obiekcie e wykonujesz metodę podając jako argument... obiekt e. -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.04.2025 - 01:02 |