![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Powolutku cos tam zalapuje JS ale to mnie narazieprzerasta Chciałbym aby jquery adres (tworzy zakladki) nie zmianial mi title strony lub zeby zmienial na podany przez mnie a nie 'undefined' gdy żadna karta nie jest aktywna https://github.com/asual/jquery-address/blo...uery.address.js Uznalem ze pewnie te linijki 106-115 CODE _html = function() { var src = _js() + ':' + FALSE + ';document.open();document.writeln(\'<html><head><title>' + _d.title.replace(/\'/g, '\\\'') + '</title><script>var ' + ID + ' = "' + encodeURIComponent(_href()).replace(/\'/g, '\\\'') + (_d.domain != _l.hostname ? '";document.domain="' + _d.domain : '') + '";</' + 'script></head></html>\');document.close();'; if (_version < 7) { _frame.src = src; } else { _frame.contentWindow.location.replace(src); } Próbowałem tu zastapic pusta zmienna lub zakomentowanym html ale dalej jest undefined niezatrybiło druga próba z zastapieniem 'undefined' wyszukalem i zaczalem grzebac linijki 50-55 CODE _window = function() { try { return top.document !== UNDEFINED && top.document.title !== UNDEFINED ? top : window; } catch (e) { return window; } ale mi nie wyszlo, wydaje mi sie ze ta czesc kodu jest odpowiedzialna za tytul Bede wdzieczny za pomoc, tylko prosze naprowadzac mnie blisko lub doslownie bo jestem slaby w JS dzieki -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chce się w to zagłębiać
ale próbowałeś usunąć tan fragment -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, pierwsze co mi przyszło na myśl jak zacząłem to grzebać.
anybody? chyba zmienie skrypt do wyswietlania kart po prostu. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 08:02 |