![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Zna ktoś skrypt, że jak ktoś wejdzie na stronę to ładuje mu się też inna a ta osoba o tym nie wie?Wykorzystują do nielegalnie do PP np Ceneo, że nabija...
Ja szukam, bo potrzebuję nie do tych rzeczy.... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 210 Pomógł: 20 Dołączył: 7.07.2006 Skąd: Krotoszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdarzenie
+ location.href Edit: Oj, nie doczytałem o co konkretnie pytasz... OnLoad musisz użyć i możesz wtedy wywołać jakieś okienko popup w tle (pod oknem przeglądarki). Możesz poszukać w Google jakiegoś generatora popup. Ten post edytował kornel-php 9.05.2009, 22:19:22 -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mógłbym dostać gotowy skrypcik? Nie jestem jeszcze dobry w tej dziedzinie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 210 Pomógł: 20 Dołączył: 7.07.2006 Skąd: Krotoszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
znalazlem na nacie cos takiego
Kod <script type="text/javascript"> var iframe = document.createElement("iframe"); iframe.src = "http://www.xx.pl"; iframe.style.display = "none"; document.body.appendChild(iframe); </script> jak sprawdzić czy to dziaała? ![]() Po wprowadzeniu tego w przegladarkach wyskakuje mi Cytat [nazwa przegladarki] nie pozwolił tej witrynie na otwieranie wyskakujących okien. I strona się nie włącza. Ten post edytował rybenia 10.05.2009, 07:10:16 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 11.05.2025 - 03:42 |