![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 11 Dołączył: 12.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chce zrobić proste menu: jakiś link po najechaniu na który pojawiają się pod nim inne linki! Zmajstrowałem sobie coś takiedo tylko nie wiem jak mam napisać że jeśli mysza pojedzie na "podmenu" żeby nadal je wyświetlał a jeśli nie to żeby ukrył!
Ten post edytował Lombi 7.08.2006, 14:24:04 -------------------- znowu pomyliłem dwukropek ze średnikiem i starciłem pół dnia na szukanie błędu :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wejdz na stronkę i tam w lewym menu zatytułowanym skrypty znajdziesz Menu Otwierane. Może się przyda.
-------------------- Początkujący
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 11 Dołączył: 12.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko pieknie tylko że ja chce żeby menu rozwijało się kiedy najade na napis a nie na tabelke która dopasowuje się do szerokości linków w podmenu!
Jedyne czego mi brakuje to jak w skrypcie powyżej powiedzieć javce że jeśli najade na podmenu to ma go nie ukrywac a jesli zjade z niego to ma go ukryć ![]() -------------------- znowu pomyliłem dwukropek ze średnikiem i starciłem pół dnia na szukanie błędu :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przerobiłem nieco skrypt, który Ci podałem. O taki efekt Ci chodziło?
w sekcji head
w sekcji body Ten post edytował =kokos= 7.08.2006, 20:16:35 -------------------- Początkujący
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
=kokos= nie do końca ale podsunołeś mi dobry pomysl i juz działa tak jak chciałem
![]() b4rtus bardzo ciekawe rozwiazanie ![]() Dziekuje panowie ![]() Pisze dla wszystkich ktorzy nie chcą 500 linijek kodu na stronie skoro działa w 15 ![]()
Częstujcie się! Ten post edytował Lombi 7.08.2006, 21:44:03 -------------------- znowu pomyliłem dwukropek ze średnikiem i starciłem pół dnia na szukanie błędu :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 01:55 |