![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 96 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
mam pytanie jak zrobić ramki w php? Chodzi mi o strone z dwiema ramkami lewą i prawą. I jeszcze jedno jak zrobić skrypt na którym będą wyświetlane pola wyboru i każy z użytkowników będzie mógł zaznaczyć dowolną ilość pól a nie tylko jedną i zapisać ją do tabeli? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. To nie w php tylko w htmlu, poczytaj o ramkach
2. jak już będziesz czytał o ramkach to poczytaj też o input type=checkbox -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 96 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OK myślałem że może w php jest taka opcja z ramkami.
Ale mam jeszcze pytanie co trzeba zrobić żeby wyświetlić jako np. lewą strone ramki od razu skryp php a nie jakis dokument html-owy? Da sie tak zrobic że w ramkach będą wyświetlane skrypty php ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(huka @ 2004-10-20 14:01:28) OK myślałem że może w php jest taka opcja z ramkami. Ale mam jeszcze pytanie co trzeba zrobić żeby wyświetlić jako np. lewą strone ramki od razu skryp php a nie jakis dokument html-owy? Da sie tak zrobic że w ramkach będą wyświetlane skrypty php ? W php się nie używa ramek tylko czegoś takiego co się zwie include" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual. Co za tym idzie poczytaj na stronach poświeconych php kursy... i może Ci się rozjaśni. Linki masz u góry tego forum. -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 23:15 |