![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam taki problem z jQuery , otóż chciałem żeby mój formularz nie był otwierany na nowej stronie lecz w konkretnym divie . Jak napisałem w jQuery : Kod $(document).ready(function(){ $("a.xyz").click(function(){ $("#ext").load("/theme/products_edit.tpl"); }); }); Pojawia się formularz, lecz oprócz formularza widać kod php (m.in pojawia się kod php który był wstawiony w "value" w polach tekstowych formularza). Co zrobić żeby pojawił się tylko kod 'html'. Będę wdzięczny za odp. Ten post edytował Debesciakk 29.04.2009, 23:11:10 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://docs.jquery.com/Ajax
load służy do załadowania html z pliku. Wykonanie kodu php wymaga requestu do serwera. Więc użyj $.get |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak chciałem użyć $.get to nie chce mi w ogóle przesłać formularza do div'a - może ktoś mi pomóc z tym kodem jestem początkujący jeśli chodzi o tę bibliotekę.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 7 Dołączył: 30.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to może $.ajax ?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 14:21 |