![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Próbuję wykorzystać skrypt http://www.queness.com/post/328/a-simple-a...-with-jqueryphp jednak w efekcie w miejscu w którym powinien być żądany przeze mnie tekst widzę coś takiego:
TEEEKST 2'; break; case '#page3' : $page = 'Tekst 3'; break; case '#page4' : $page = 'Tekst 4'; break; } echo $page; ?> Mój plik index.php wygląda tak:
Styl CSS natomiast tak:
a loader.php tak:
Proszę o pomoc w prawidłowym użyciu skryptu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 376 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A w jaki sposób osadziłeś PHP, bo wygląda że się nie wykonuje.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oryginalnie w skrypcie jest fragment
I to chyba on odpowiada za php. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zakładam, że masz PHP "postawione"? Jeśli tak to Twój PHP ma wyłączoną opcję short_open_tag i zamiast <? powinieneś użyć <?php w pliku loader.php.
|
|
|
![]()
|
|
Zakładam, że masz PHP "postawione"? Jeśli tak to Twój PHP ma wyłączoną opcję short_open_tag i zamiast <? powinieneś użyć <?php w pliku loader.php. Dobrze prawisz mój przyjacielu. Dziękuję. Teraz mam kolejny problem z tym samym skryptem. Otóż po jego użyciu nie mogę używać żadnych innych magicznych skryptów jQuery. Szukam czegoś do ładnego wyświetlania zdjęć w boxie jednak już trzy kolejne odpadły ponieważ albo nie działają one albo powodują awarie skryptu od przeładowania. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 50 Dołączył: 2.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Używasz bardzo starego jquery... Tutaj może być problem z błędami w boxach... Zoptymalizuj skryptów do przeładowywania do nowego jquery i będzie git...
-------------------- https://studiostawki.com - studio fotograficzne i filmowe - ul. Inflancka 11, Warszawa
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Używasz bardzo starego jquery... Tutaj może być problem z błędami w boxach... Zoptymalizuj skryptów do przeładowywania do nowego jquery i będzie git... Co ma piernik do wiatraka. Skrypt PHP się nie wykonuje, dlatego jego fragment pojawia się w odpowiedzi na żądanie AJAX. Wersja jQuery nie ma tutaj znaczenia. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 50 Dołączył: 2.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co ma piernik do wiatraka. Skrypt PHP się nie wykonuje, dlatego jego fragment pojawia się w odpowiedzi na żądanie AJAX. Wersja jQuery nie ma tutaj znaczenia. to, że się php nie wykonywał już zostało rozwiązane natomiast Syri zadał drugie pytanie... przeczytałeś drugie pytanie Syri o boxach i zdjęciach, które się nie wyświetlają? bo chyba nie... i moja odpowiedź w tym wypadku jest prawidłowa i na temat... -------------------- https://studiostawki.com - studio fotograficzne i filmowe - ul. Inflancka 11, Warszawa
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.05.2025 - 22:52 |