![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich,
To mój pierwszy post na forum, tak że jakby nie ten dział albo coś to poprawcie mnie. A wiec tak. Zacznijmy od tego, że z jQuery jak i php dopiero zaczynam (z jQuery trochę bardziej) i wielu ale to wielu rzeczy nie wiem. Mam taki skrypt: Plik js:
plik wczytaj_strone.php
i plik z formularzem
jQuery używam tu do dynamicznego przerzucania stron i to działa idealnie, ale mam problem z tym że gdy wysyłam formularz to nie dociera do strony do której go wysyłam. Gdyby ktoś wiedział gdzie mam błąd, bardzo proszę o pomoc. Ten post edytował ArtekZ 2.12.2011, 01:10:22 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 3.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na pierwszy rzut oka:
jest zbędne... Przykładowa funkcja ajax:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spoko już sobie poradziłem. Napisałem własny skrypt i hula aż miło, temat do usunięcia.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 306 Pomógł: 42 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spoko już sobie poradziłem. Napisałem własny skrypt i hula aż miło, temat do usunięcia. To może go pokażesz? Ktoś może mieć podobny problem w przyszłości. -------------------- Strony WWW: http://arscreo.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:57 |