![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 27 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki autorski(^^) kod:
który odpowiada za pokazywanie/ukrywanie DIV w zależności od wybranej opcji z selecta. Na jednej stronie może być kilka DIV dla jednej opcji i kilka różnych selectów działających niezależnie. W czym jest problem? A no gdy używam buttona typu reset, przywraca on domyślną wartość z selecta ale nie wywołuje akcji change() czyli jeśli domyślna opcja z selecta nie ma przypisanych żadnych divów a poprzednio była wybrana z divami - opcja się zmieni ale DIV zostaje widoczny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nie umiem tego rozwiązać.. Ten post edytował evolucja 7.03.2012, 17:47:37 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 27 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale konkretniej może, bo owszem jest tam o osobnej funkcji clearForm() ale ona czyści cały formularz. HTMLowy reset działa dobrze - bo przywraca domyślne wartości a nie czyści cały formularz - , problem jest jedynie z wywołaniem mojej funkcji po zresetowaniu formularza..
@EDIT Nikt nie potrafi pomóc? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:54 |