![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
szukam skryptu podobnego do tego na stronie http://www.medfemina.pl/ po kliknięciu na UMÓW SIĘ NA WIZYTĘ Lista z opcjami > opcja > kalendarz Szukałem w bazach jQuery, ale nigdzie nie znalazłem czegoś takiego. Tego typu listy na podstawie innych list mają jakąś nazwę? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 36 Dołączył: 9.04.2003 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakby były dostępne za darmo, to by firma która to zrobiła nie sprzedawała go za kase :-)
A skoro masz linka to w czym problem podejrzeć źródło i napisać "podobny" ? -------------------- d(^^)b
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Firma sprzedaje rozwiązania kompleksowe, zapisy to jedynie moduł.
Po za tym nie jest to chyba coś oryginalnego, bo z identycznego systemu korzysta Allegro i kilka innych stron, więc pewnie ma to jakąś nazwę, po której można sobie w google wyszukać kod. Szukałem po list by list, list generator ale nic... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Ale co chcesz zrobic? Ze jak klikniesz na jeden element list, to w drugiej liscie pojawią się elementy zaleznego od tamtego?
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
AJAX, onchange
i tyle. Tam jest identycznie |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:26 |