Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> [jQuery] Formularz w krokach
kot24

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam, jestem początkujący w jQuery. Chce zrobić taki wizard dla formularza. To znaczy formularz jest rozbity na kilka kroków. Użytkownik ma możliwość przejścia do następnego po poprawnym wypełnieniu wszystkich wymaganych pól w aktualnym kroku. Użytkownik ma także możliwość przejścia do poprzeniego kroku aby np. poprawić wprowadzone dane. Przydałaby się także nawigacja.

Wszystko na wzór np. <a href="http://www.bizeo.pl/dodaj-firme/" target="_blank">http://www.bizeo.pl/dodaj-firme/ </a>
Coś takiego właśnie jak na bizeo.

Pozdrawiam.
Powód edycji: [erix]: przeniosłem
Go to the top of the page
+Quote Post
darko

-----

Polecam jQuery baby steps albo jQuery Form wizzard plugin
+Quote Post
kot24

-----

a coś bez gotowych rozwiązań? Już chyba wszystkie testowałem ale chce coś samego wymyśleć
+Quote Post
darko

-----

Cytat(kot24 @ 9.06.2010, 15:50:07 ) *
a coś bez gotowych rozwiązań? Już chyba wszystkie testowałem ale chce coś samego wymyśleć

(IMG:style_emoticons/default/blinksmiley.gif) to wymyśl, tylko zastanów się, po co tracić czas na wymyślanie koła od nowa? W sumie nie rozumiem Cię. Najpierw pytasz o jakieś znane rozwiązania, kiedy podałem Ci linki - piszesz, że chcesz sam coś wymyślić. To po co ten temat w dodatku w tym dziale? :-) Raczej nikt za Ciebie tego nie napisze, gotowca nie dostaniesz (chociaż już dostałeś linki do dwóch gotowych skryptów, które wystarczy tylko zmodyfikować, dostosowując do własnych potrzeb).
Pzdr
darko
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 23.12.2025 - 15:50