![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 0 Dołączył: 27.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cześć,
nie mogę poradzić siebie z DatePickerem w JQuery. Otórz na kalendarzu mam zaznaczone dni różnych wydarzeń. Wydarzenia pobierane są z bazy MySQL i zaznaczane na kalendarzu. Chciałbym aby po kliknięciu na zaznaczone wydarzenie na kalendarzu wyświetlał się w divie (id="msg") temat i treść wydarzenia. No i nie wiem jak zrobić ten końcowy etap. Dzięki z góry za jakąkolwiek pomoc, wskazówke.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 728 Pomógł: 76 Dołączył: 12.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Swego czasu bawiłem się datapickerem, który zwracał odpowiednie dane pobrane z bazy po kliknięciu w datę niestety nie mam kodu ale z tego co pamiętam to podpinasz się pod zdarzenie.
Bardzo możliwe, że był to onSelect: http://docs.jquery.com/UI/API/1.8/Datepicker#event-onSelect ale to musisz posprawdzać i potestować. -------------------- gry flash online
Dobry hosting i tanie odnowienia domen firma: masternet. Zarabianie bez wysiłku na domenach bez ruchu: prolink. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 21:09 |