![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
jako ze troche php poznałem to chciałem oddzielić kod php od html i w tym celu postanowiłem dodać smarty do swoich stron php zanim sam coś zaczne pisac w tej dziedzinie chciałem zobaczyć czy wogóle to dziala i tutaj jest problem. ściagłem całą paczke i tam jest folder demo. uruchomiłem go i mam taki bląd:
czy możecie powiedzieć co zrobiłęm nie tak (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) pliki odpowiednio przekopiowane i nie powinno być problemów w tej dziedzinie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 17.12.2003 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj o instalacji smarty, jest tam informacja, że katalog templates_c musi mieć prawa zapisu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wszystkie foldery mają prawa 777
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 17.12.2003 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat failed to open stream: No such file or directory in C: a co Ci to mówi? Że plik lub katalog nie istnieje w katalogu C: sprawdź ustawienia smarty, tzn. $smarty->template_dir $smarty->compile_dir i ewentualnie $smarty->cache_dir $smarty->config_dir |
|
|
![]()
|
|
a możesz podać w jakim pliku bo aczej wszelkie scieżki są podane dobrze w plikach:
Config_File.class.php i Smarty.class.php |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przeczytaj to: Temat: smarty wiadomosci wstepne może się sytuacja rozjaśni
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 18:32 |