![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 6 Dołączył: 25.10.2010 Skąd: Radzyn Podlaski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej. Potrzeba mi zacząć wysyłać maile zakodowane w html'u. Korzystam z Mozilla Thunderbird i niestety pomimo licznych prób (wczoraj ze 2-3 godzin) i przeczytania kilku krótkich tutków po polsku i ang coś ciągle nie działa. Mógłby mi ktoś pomóc i jak krowie na miedzy rozrysować wszystko? Będę bardzo wdzięczny.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej. Potrzeba mi zacząć wysyłać maile zakodowane w html'u. Korzystam z Mozilla Thunderbird i niestety pomimo licznych prób (wczoraj ze 2-3 godzin) i przeczytania kilku krótkich tutków po polsku i ang coś ciągle nie działa. Mógłby mi ktoś pomóc i jak krowie na miedzy rozrysować wszystko? Będę bardzo wdzięczny. Rozumiem, że chcesz wysyłac z poziomu PHP, tak? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Co Ci nie działa konkretnie ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skorzystaj z klasy, która Ci sprawię ułatwi do kilku linijek.
Osobiście polecam: http://swiftmailer.org/ Możesz tam wysyłać za pomocą mail czy SMTP (zalecam). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 6 Dołączył: 25.10.2010 Skąd: Radzyn Podlaski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szczerze to jest mi totalnie obojętne, czy będzie to wysłane przez skrypt czy przeze mnie przy wykorzystaniu programu pocztowego.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, no to program pocztowy nie wysyła w HTMLu?
No to w czym robi pogrubienia, kursywy itp? |
|
|
![]()
|
|
Przygotowałem sobie szablon w html, z grafiką i cssem. Grafika oczywiście odnośniki do zewnętrznego serwera. I niestety w żaden sposób nie mogę z tego skorzystać, dlatego proszę o wytłumaczenie, jak totalnemu debilowi ;-]
Dziękuję bardzo za pomoc :-) Kończę konfigurować Swifta, świetne narzędzie ;-) |
|
|
![]()
|
|
Przygotowałem sobie szablon w html, z grafiką i cssem. Grafika oczywiście odnośniki do zewnętrznego serwera. I niestety w żaden sposób nie mogę z tego skorzystać, dlatego proszę o wytłumaczenie, jak totalnemu debilowi ;-] Dziękuję bardzo za pomoc :-) Kończę konfigurować Swifta, świetne narzędzie ;-) Drugi akapit jest troszkę sprzecznym z pierwszym. W końcu dajesz radę czy nie? Swift ma metodę do wysyłania obrazków także jako załączniki (co ma kilka zalet). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 28.09.2025 - 04:17 |